(trainee/junior) Vergunningverlener Bouw job from Xstate in Drimmelen, Netherlands

Monday 14th, March 2022

Drimmelen

Full-Time

Building & Construction

Xstate is a reputed company based in Drimmelen. We are looking for talented professional from the field of Building & Construction to join our team as (trainee/junior) Vergunningverlener Bouw.

Xstate streeft naar een duurzame leefomgeving. Daarbij geloven wij in de impact die recent afgestudeerd talent kan maken op een duurzame leefomgeving. Dit faciliteren wij vanuit onze verschillende talent-ontwikkelprogramma’s zoals bijvoorbeeld de programma’s Duurzame Ontwikkeling of Vergunning Verleend. Door talent in te zetten op uiteenlopende projecten richting o.a. ruimtelijke projecten, wonen, energietransitie, klimaatadaptatie, verduurzaming, en milieu werken wij mee om Nederland een stukje duurzamer, schoner en leefbaarder te maken. Want een beter begin, begint bij jezelf!

Voor de gemeente Drimmelen zijn we momenteel op zoek naar een junior Toezichthouder Bouwen en Brandveiligheid. Waarbij je naast je werkzaamheden voor de gemeente, d.m.v. een op maat gemaakt opleidingstraject, in anderhalf jaar tijd wordt klaargestoomd voor een vaste functie binnen de gemeente Drimmelen als Toezichthouder Bouw.


Wat ga je doen?

In deze functie word je opgeleid tot een volwaardige vergunningverlener bouw. Deze functie bestaat uit het toetsen van bouwaanvragen aan de geldende voorschriften vanuit de Wabo, de Woningwet, het Bouwbesluit en het bestemmingsplan. Je hebt daarover contact met aanvragers, architecten en andere adviseurs. Verder geef je voorlichting aan burgers en bedrijven over de mogelijkheden m.b.t. bouwen en vergunningprocedures.


In deze rol ben je niet alleen controlerend bezig. Ons doel is om bij te dragen aan een goede bouwkwaliteit en het beschermen van diverse belangen uit de omgeving. Daarbij hebben we o.a. aandacht voor aspecten als veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Vanuit een dienstverlenende instelling help je onze klanten vanuit jouw rol bij het op goede wijze realiseren van hun plannen.


Wat neem je mee?

Je bent een bouwkundige die communicatief sterk is, actief samenwerkt en dienstverlening hoog in het vaandel heeft. Je werkt accuraat en bent in staat om goed uit te leggen waarom het nodig is om te voldoen aan de regels waaraan wordt getoetst. Tegelijkertijd weet je jezelf te verplaatsen in de positie van de klant en helpt deze op weg wanneer dat nodig is.


Verder beschik je over:
  • Aantoonbaar mbo+/hbo werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde bouwkundige opleiding, minimaal mbo niveau 4;
  • Een klantgerichte instelling;
  • Ervaring in de bouw of bij de overheid is een pré, maar geen vereiste.

Waar kom je te werken?

Drimmelen is een blauwgroene gemeente in de provincie Noord-Brabant. Het bestaat uit de kernen Made, Terheijden, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Drimmelen. De gemeente telt zo’n 27.000 inwoners. Drimmelen ligt aan de rivier de Amer. Het mooie natuurgebied de Biesbosch behoort voor een aanzienlijk deel tot de gemeente Drimmelen. De gemeente Drimmelen is een zeer geliefde plek om te wonen, werken en recreëren.


Wat bieden wij jou?
  • Uitdagende baan met een aantrekkelijk salaris o.b.v. 36 uur per week;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Volledige reiskostenvergoeding;
  • Kosteloze deelname aan ons opleidingsprogramma/traineeship;
  • Mogelijkheid tot indiensttreding bij Gemeente Drimmelen na afronden van het traineeship;
  • Volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Over Xstate

Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzaamheid. Onze trainees en professionals leveren een bijdrage aan het creëren van een duurzame leefomgeving.

De CO2 uitstoot moet in Nederland in 2030 gehalveerd zijn. Door trainees en professionals in te zetten op uiteenlopende opdrachten richting o.a. energietransitie, klimaatadaptatie en verduurzaming werken wij mee aan Nederland een stukje duurzamer te maken. Want een beter begin, begint bij je zelf!


Interesse?

Heb jij interesse om voor ons aan de slag te gaan als (Trainee/Junior) Vergunningverlener Bouw? Solliciteer dan direct of stuur je CV naar [email protected]. Mocht je meer informatie willen ontvangen, neem dan contact op met Jeffrey Bouwman via 06 42 44 22 33.


Locatie: Drimmelen
Niveau: HBO

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website