Sommarjobb 2022 job from NCC in Sverige, Sweden

Monday 14th, March 2022

Sverige

Full-Time

Media / Advertising / Communication / Design

NCC is a reputed company based in Sverige. We are looking for talented professional from the field of Media / Advertising / Communication / Design to join our team as Sommarjobb 2022.

Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser. Beroende på vilken utbildning du studerar kan dina arbetsuppgifter under sommarpraktiken variera. Det kan också vara olika beroende på vilket projekt du är på. Vanligtvis får du skugga personer på arbetsplatsen och hjälpa till med administration samt delta i moment som bland annat planering, utsättning, kalkylering eller arbetsledning. De flesta platserna för sommarjobb är inom vår byggproduktion.

Är det dig vi söker vi dig?

Till sommaren 2022 söker vi dig som studerar en YH- , Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning bygg/anlägging/industri.

Ansökningsprocessen

Under hösten och våren besöker NCC olika arbetsmarknadsdagar för att kunna träffa dig och berätta mer om hur det är att sommarjobba på NCC. Vill du se vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker gör du det på vår studentsida.

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken. När du lämnar din ansökan kommer du få svara på några urvalsfrågor samt registrera ditt CV, personliga brev och betyg i form av utdrag på dina hittills avslutade studier. Sista ansökningsdatum är den 31 mars 2022 och därefter påbörjar vi en urvalsprocess följt av intervjuer. Senast i maj får du besked om du fått en plats som sommarjobbare på NCC.

Vilket affärsområde inom NCC?

När du lämnar din ansökan kommer du få ange vilket eller vilka affärsområden som du är intresserad av att göra din praktik inom. Läs nedan om våra affärsområden Building, Infrastructure och Industry.

NCC Building - Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden.

NCC Infrastructure - Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Affärsområdet har idag en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. De bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten.

NCC Industry - Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

NCC är byggföretaget med expertis att hantera komplexiteten i en byggprocess från start till mål som ger en positiv påverkan på samhället och bidrar till dess utveckling. NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretag med mängder av spännande projekt. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Vi arbetar i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website