Säljare, 18 Timmar Per Vecka job from Ur & Penn in Huddinge, Sweden

Monday 14th, March 2022

Ur & Penn

Apply Bookmark

Huddinge

Full-Time

Media / Advertising / Communication / Design

Ur & Penn is a reputed company based in Kungsbacka. We are looking for talented professional from the field of Media / Advertising / Communication / Design to join our team as Säljare, 18 Timmar Per Vecka.

OM OSS


Ur&Penn grundades år 1943 och är idag med över 120 butiker, Skandinaviens ledande kedja inom klockor, smycken och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som med passion för service och försäljning vill arbeta med modeklockor och smycken i vår butik i Huddinge. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning på 18 timmar per vecka. Observera att vi har extra behov av dig vid kampanjer, helger och lov så hög flexibilitet är önskvärt. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:

  • Aktivt arbeta med försäljning och merförsäljning

  • Hantera pengar och dagsavslut

  • Skyltning och påfyllning av varor

  • Enklare reparationer (korta armlänkar, batteribyten etc.)

  • Håltagning/piercing i öronen

VI SÖKER DIG SOM

Har passion för försäljning och vill arbeta med modeklockor och smycken. Du är en sann lagspelare med en vinnande inställning och ett outtömligt driv att skapa fantastiska kundupplevelser. Du har ambitionen att växa och utvecklas och vill göra det genom att utmana dig själv till att hela tiden flytta dina egna gränser.

Vi vill att du, precis som vi, brinner för försäljning samt för våra produkter. Du är prestigelös, initiativrik, flexibel och har hög ansvarskänsla. Vi erbjuder ett givande arbete i en butikskedja med mycket energi och driv, där endast du själv sätter begränsningarna för hur mycket du utvecklas.


VARFÖR OSS?

Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill förändra en alldeles för konservativ bransch. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna. Med vårt sociala engagemang har du även möjlighet att göra skillnad och bidra till mer glädje i människors vardag.


NÄSTA STEG

Intervjuer sker löpande så ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Vi ser fram emot att höra från dig!

”Keep it simple!” är vår filosofi, så observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

Sista ansökningsdag är 2022-04-07.


Vi ser fram emot att höra från dig, vi ses på Ur&Penn!

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website