Recovery Agent job from Sergel A/S in Sverige, Sweden

Tuesday 15th, March 2022

Sergel A/S

Apply Bookmark

Sverige

Full-Time

Recoveries

Sergel A/S is a reputed company based in Sverige. We are looking for talented professional from the field of Recoveries to join our team as Recovery Agent.

Rådgivare / Recovery agent till Sergel

Söker du ett arbete där du får möjlighet att göra stor skillnad i andra människors liv? Vill du fördjupa dig i inkassoprocessen? Hos Sergel får du möjlighet att växa i ett spännande företag och samtidigt göra stor förändring för andra människor!

OM TJÄNSTEN

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sergel.

OM FÖRETAGET

Sergel är en ledande leverantör inom kredithanteringstjänster i Norden och har ca 400 medarbetare fördelat i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Sergel är specialiserade inom Bank & Finans samt Telekom och har idag en marknadsledande spetskompetens inom båda dessa områden. Bolaget arbetar inom flera delar av kreditkedjan och erbjuder tjänster som kreditscoring, inkassohantering samt kommunikations- och meddelandelösningar.
För Sergel var 2021 ett oerhört starkt år där bolaget växte kraftigt. Nu är det dags för nästa nivå, där Sergel söker dig som vill vara med och utmana inkassobranschen med nya lösningar och synsätt på rådgivning.

Som bolag avser dem att skapa en positiv dialog kring skuldtyngda personers möjligheter och situationer. Sergel är ett värderingsstyrt företag som bryr sig om människorna dem möter. Hos dem möts du av en arbetsplats som präglas av personlighet, professionalism och engagemang. Här blir du en del av ett snabbrörligt team där du erbjuds möjlighet att växa och samtidigt som du gör skillnad för andra människor!

Du kommer att erbjudas en introduktion under fyra veckor för att skapa en förståelse för inkassoprocessen, Sergels arbetssätt och affärssystem. Du arbetar tillsammans med andra i ett team som värdesätter samarbete och präglas av att man har roligt på jobbet.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som rådgivare ingår du i Debt Purchase Teamet där du kommer att arbeta målfokuserat med återvinning av äldre fordringar. Teamet har huvudfokus på att hitta långsiktiga och hållbara ekonomiska lösningar som leder till skuldfrihet. Den främsta arbetsuppgiften är att besvara inkommande samtal. Även att utföra administrativt arbete så att bearbeta teamets mejl och besvara kunder och privatpersoner via hemsidan ingår även i de dagliga arbetsuppgifterna.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Relevant arbetslivserfarenhet inom exempelvis kundtjänst, handläggning och administration
  • God telefon, dator-och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Erfarenhet av finansiell rådgivning exempelvis på bank är meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom inkasso-, bank eller finansbranschen är meriterande

För att lyckas i rollen ser vi att du kommer in med en bra energi, har en stark känsla för kvalité och är en duktig problemlösare. Med ett stort fokus på service och effektivitet ser vi att du tar dig an rollen på ett professionellt och ansvarsfullt sätt. Du ska ha lätt för att samarbeta med ditt team, vara lyhörd för din omgivning och ha en vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Vi ser att du har en positiv inställning till förändring och har modet att komma med egna idéer och ha förmågan att verkställa dessa.
ÖVRIG INFORMATION

Start: 28:e mars eller enligt överenskommelse
Plats: Adolf Fredriks Kyrkogata, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök jobbet via Bravuras hemsida, se länk nedan:

https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/radgivare-recovery-agent-till-sergel-3822201/

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website