Quality Hotel Globe Söker Extrapersonal Till Receptionen! job from Nordic Choice Hotels in Stockholm, Sweden

Monday 14th, March 2022

Nordic Choice Hotels

Apply Bookmark

Stockholm

Full-Time

Hotel/ Hospitality/ Leisure

Nordic Choice Hotels is a reputed company based in Jönköping. We are looking for talented professional from the field of Hotel/ Hospitality/ Leisure to join our team as Quality Hotel Globe Söker Extrapersonal Till Receptionen!.

Location

Sweden, Stockholm

Apply by

2022-04-30
Som en del av vår reception på Stockholms tredje största hotell blir du en viktig del i att skapa minnesvärda ögonblick för de allra viktigaste, våra gäster! Vänta inte, kom och jobba i vårt härliga team!

I receptionen kommer du att vara en bidragande faktor till att det dagliga fungerar på alla pass. Jobba med in- och utcheck, planera driften och de medföljande administrativa uppgifterna som hör till. Ta hand om våra gäster och tillgodose önskemål bäst möjligast! Utöver det arbetas det med att ta emot bokningar över telefon, mail och disk, stämma av ankomstlistor, arbeta med fakturering, förbereda sport- och turgrupper samt andra uppgifter som hör till avdelningen och givetvis, leverera service i toppklass!

Har du energi, mod och begeistreing? Är du lösningsorienterad och har stort engagemang för att nå uppsatta mål och säkerställa att alla gäster lämnar hotellet med en längtan om att få checka in igen? Vänta inte, skicka in din ansökan!

Tillträde sker snarast. Tjänsten är en extraanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och helger.

QUALITY HOTEL™ GLOBE – For meetings that matter

Quality Hotel Globe är en bubblande mötesplats i södra Stockholm, endast tio minuter från Stockholms Central. Med våra 527 rymliga hotellrum och 18 konferensrum är vi Stockholms tredje största konferenshotell. Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan jobbarkompisar som delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt - för den som håller i en konferens eller för den som bara vill njuta av lite kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att våra gäster kan luta sig tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något.

Quality Hotel är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel är en del av Nordic Choice Hotels, tillsammans med kedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website