Quality Assurance Till Plantvision job from Plantvision in 754 50 Uppsala, Sweden

Tuesday 15th, March 2022

Plantvision

Apply Bookmark

754 50 Uppsala

Full-Time

Quality Assurance

Plantvision is a reputed company based in Distans. We are looking for talented professional from the field of Quality Assurance to join our team as Quality Assurance Till Plantvision.

Har du erfarenhet inom läkemedel och är duktig inom BioTech- eller MedTech? Vill du få möjlighet att utvecklas och möta intressanta projekt/uppdrag på olika företag? Sök tjänsten hos oss och bli en del av Sveriges Bästa Arbetsgivare PlantVision!

I rollen som konsult blir du en del av vårt fantastiska team där vi stöttar våra kunder med olika spännande uppdrag inom läkemedel, bioteknik och medicinteknik. Här arbetar vi på en stor variation av sätt inom kvalitetssäkring och regelefterlevnad. Exempelvis inom frisläppning av råvara eller slutprodukt, representation av kvalitetsfunktioner vid utredning eller hantering av avvikelser, CAPA, CC-ärenden eller genomför översyner eller granskningar.

Om rollen
Du kommer att få många möjligheter till spännande uppdrag och arbetsuppgifter hos oss. Vi arbetar antingen på plats hos kund eller på distans, i vissa fall kan det även röra sig om uppdrag där resor till kunder i Mälardalen skapar chanser att gynna din egen utveckling.

Arbetsuppgifterna som kan förekomma är:

  • Granska och godkänna av kvalitetsdokumentation
  • Granska, vägleda eller kvalitetsleda valideringar av instrument, metoder, utrustning, processer
  • Dokumentera, uppdatera, implementera eller utvärdera kvalitetssystem och relaterade procedurer, rutiner och instruktioner/SOPar.

Vi söker dig med

Som konsult behöver du vara proaktiv med kommunikation och strukturerad samt vara serviceinriktad. Du har erfarenheter och kunskaper som är aktuella för relevanta branscher. Har du specifikt erfarenhet av arbete inom GMP och läkemedelsbranschen samt erfarenhet av kvalitetssäkrande åtaganden är det meriterande. Vidare har du god datorvana och erfarenhet av arbete i informationssystem. I den här rollen ser vi även att du har god förståelse för föreskrivande texter‚ definitioner samt är bekväm att hantera regulatorisk dokumentation. Du kommer att få goda möjligheter att utvecklas med oss på PlantVision.

Vi tror även att du har:

  • Ett par års erfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedels- eller medicinteknikbranschen
  • Akademisk utbildning naturvetenskap, teknik, farmaceut eller motsvarande
  • God kännedom om att jobba kvalitetssäkrat, såsom genom GMP
  • God svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig

PlantVision ger en trygg anställning på ett karriärföretag som drivs av goda värderingar och stor hängivenhet för medarbetarnas trivsel. Med attraktiva förmåner, sociala aktiviteter och fokus på hälsa skapar vi en arbetsplats som lockar Sveriges talanger. Som anställd erbjuder vi dig kompetensutveckling och involverar dig i Knowledge Management. Du kommer att vara en del av ett engagerat team som aktivt delar erfarenheter och kunskap.

Välkommen med din Ansökan

Stämmer detta in på dig? Skicka din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 1 maj 2022.

Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är tillsvidareanställning. Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Pell på [email protected]

Notis: Vi har för denna rekrytering valt rekryteringsstrategi och undanber oss därför samtal från bemanning- och rekryteringsföretag.

Om Plantvision
PlantVision är ett företag sprunget ur en djup specialistkompetens inom teknik, kvalitet och IT inriktat mot tillverkning, labbverksamhet, process och automation. Bolaget har de senaste 20 åren hjälpt många välkända bolag att effektivisera och digitalisera sin verksamhet. På senare år har ett ytterligare kompetensområde växt fram inom Compliance och kvalitet, där PlantVision idag är ett av Nordens främsta specialister inom regelverk för Life Science-industrin.

I dagsläget omsätter bolaget över 250 MSEK och består av 180 medarbetare fördelade på fem kontor, från Uppsala i norr till Malmö i söder och med huvudkontor i Kista i Stockholm. Tjänsterna täcker hela kundens värdekedja, från forskning/utveckling, labb, tillverkning, logistik, processoptimering och hela vägen till regelverk, kvalitet och produktlanseringar. www.plantvision.se

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website