(.net) C# Ontwikkelaar job from VECOZO in Postcode 5026 in Tilburg, Netherlands

Tuesday 15th, March 2022

Postcode 5026 in Tilburg

Full-Time

IT-Software / Internet

VECOZO is a reputed company based in Postcode 5026 in Tilburg. We are looking for talented professional from the field of IT-Software / Internet to join our team as (.net) C# Ontwikkelaar.

Over VECOZO

VECOZO staat voor veilige communicatie in de zorg. Alle zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 40.000 zorgaanbieders zijn bij ons aangesloten. Voor hen maken we het uitwisselen van administratieve gegevens zo veilig en makkelijk mogelijk. Dat doen we met slimme IT-diensten voor o.a. declareren, machtigen en factureren. Onze 250 enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke werkdag voor in.

Wij zoeken

(.Net) C# ontwikkelaar (32 - 40 uur)

Wat wordt jouw uitdaging?

Met meer dan 2 miljard transacties per jaar (in piekperiodes 800 per seconde) en ruim honderdduizend eindgebruikers bieden wij een unieke dienstverlening. De afdeling Software Ontwikkeling speelt hierbij een belangrijke rol. We gebruiken geen standaard software. Die ontwikkelen en beheren we zelf met ongeveer 90 gedreven en kundige ICT-collega’s. Onze innovatieve infrastructuur is een van de eerste Europese software-defined datacenters in de private-cloud. Afgelopen jaar zijn we overgestapt naar een volledige Cloud database (Azure). Al onze applicaties ontwikkelen we op basis van Microsoft-technologie via onze agile-ontwikkelmethode. Vanwege het 24x7 en privacygevoelige karakter moeten onze diensten vanzelfsprekend robuust en veilig zijn. We zijn trots op onze stoere en innovatieve ICT die we binnen VECOZO neerzetten. Jij kan als .Net developer daaraan bijdragen!

Als .Net ontwikkelaar bij VECOZO maak jij deel uit van 1 van de 9 scrumteams van VECOZO. Met jouw multidisciplinair scrumteam ontwikkel jij nieuwe applicaties, diensten en oplossingen voor VECOZO. Jij vertaalt User Stories naar een potentially shippable product increment. Je programmeert al onze applicaties in ASP.NET en C#. Gezien het hoge aantal transacties en de hoge kwaliteits-/veiligheidseisen die onze omgeving vergt, werk je met zeer ervaren softwareontwikkelaars in een multidisciplinair team. Al en met al een werkomgeving die jou zeker gaat uitdagen en inspireren.

Wat jij gaat doen

 • Ontwikkelen van nieuwe applicaties/diensten in .Net (C#, ASP.NET);
 • Waarborgen van kwaliteit en security in ASP.Net en C#;
 • Samenwerken in een multidisciplinair scrumteam;
Wie zoeken wij?
 • Afgeronde diploma op HBO-/WO niveau, bij voorkeur een ICT-opleiding;
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring met .Net (C#, ASP.NET, MVC, WCF, Azure) binnen een gedegen ontwikkelomgeving;
 • Je werk blinkt uit in kwaliteit;
 • Je werkt hard, maar bent bijvoorbeeld niet vies van een potje tafelvoetbal.
Wat bieden wij?
 • Een bruto jaarsalaris van € 77.615,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Een zeer complex .NET applicatielandschap waar je als developer je tanden in mag zetten en een uitdagende rol in een omgeving met een bijzondere kwaliteit van software en tooling;
 • Vier keer per jaar een innovatieweek waar je mag verdiepen in ontwikkelingen en trends;
 • De mogelijkheid om thuis werken te combineren met werken op kantoor(ook na corona);
 • Een organisatie met maatschappelijke doelen voor de zorg op lange termijn;
 • Een informele en platte organisatie, je treft bij ons geen ‘pakkencultuur’ aan;
 • Een organisatie met veel ruimte voor persoonlijke groei. Wil je opleidingen of trainingen volgen die bijdragen aan je werk, dan kent VECOZO een vergoedingspercentage van 100% toe.
Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mooi! Via de knop ‘Solliciteer!’ kun je je cv en motivatiebrief uploaden.

Meer informatie?

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met met teammanagers Dolf Veenker of Paul van de Louw via [email protected] of [email protected].

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Eva Bastings via 06-12352109 of [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Eva Bastings
Recruiter

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter.

06 - 12 35 21 09 [email protected]

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website