Kostendeskundige Bouw & Vastgoed job from De Bouw Kwaliteitsprofessional in Randstad, Netherlands

Monday 14th, March 2022

De Bouw Kwaliteitsprofessional

Apply Bookmark

Randstad

Full-Time

Building & Construction

De Bouw Kwaliteitsprofessional is a reputed company based in Randstad. We are looking for talented professional from the field of Building & Construction to join our team as Kostendeskundige Bouw & Vastgoed.

KOSTENDESKUNDIGE BOUW & VASTGOED
36-40 uur | Landelijk | MBO, HBO, WO | € 3.500 - € 5.000

Jouw volgende uitdaging ligt voor het oppakken! Pak jij de rol als financieel professional in de bouw en vastgoed?
Breng jij de kosten voor uitdagende en complexe bouwprojecten haarscherp in beeld? Als professional bij De Bouw Kwaliteitsprofessional ga je aan de slag bij een ambitieuze opdrachtgever in de rol van Kostendeskundige Bouw & Vastgoed. Bij onze opdrachtgever werk jij aan uiteenlopende en uitdagende projecten die bijdragen aan jouw zakelijke ambitie. Daarbij investeren wij in zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling!

WAT GA JE DOEN?
Jij berekent of een project binnen de financiële kaders past en haalbaar en betaalbaar is. Hiervoor maak je begrotingen en stel je haalbaarheidsanalyses, risicoanalyses en budgetteringen op. Van initiatiefase tot aannemingsovereenkomst ben je verantwoordelijk voor het kostenmanagement. In alle fases kijk je mee en bewaak je de kosten. Je houdt het team waarin je werkt scherp op de financiële consequenties van wijzigingen. Aan de start van een project zit jij al aan tafel om actief mee te denken over de financiële mogelijkheden en uitdagingen.

Jij bent altijd opzoek naar hoe het slimmer en efficiënter kan zonder af te doen aan de kwaliteit en realiseerbaarheid. Jij weet precies welke financiële consequenties bepaalde keuzes en beslissingen met zich meebrengen. Als financieel expert zorg jij voor realistische budgetten waarbij elke euro effectief wordt ingezet.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal;
 • Persoonlijke begeleiding door één van onze job developers;
 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een hele hoop ambitieuze en enthousiaste professionals waarmee je kan sparren;
 • Een uitdagende rol waarin jij al jouw talenten kwijt kan.

WIE BEN JIJ?

Wij zoeken iemand die hart heeft voor de bouw en de ambitie deelt om samen werk te maken van een toekomstbestendige gebouwde omgeving. Verder vragen wij van jou:

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal een MBO opleiding of relevante en aantoonbare werkervaring;
 • Analytisch denkvermogen, professioneel, klantgericht en accuraat;
 • Aantoonbare financiële kennis;
 • De wil om verder te ontwikkelen ongeacht de fase van je loopbaan.

Pluspunten zijn:

 • Aantoonbare affiniteit met de bouw- en vastgoed sector;
 • Zelfstandig en gelijktijdig een teamplayer;
 • Kennis en ervaring met berekeningen van circulaire en energie neutrale projecten.

WIE ZIJN WIJ?
De Bouw Kwaliteitsprofessional is dé job developer voor de bouw- en vastgoedsector. Wij bieden mensen met verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten een kans op een carrière in de bouw- en vastgoedsector. We leiden onze mensen op tot professionals op MBO, HBO en WO-niveau, voor uiteenlopende functies van nu én morgen. Wij zorgen ervoor dat ze klaar zijn om huidige en toekomstige functies in de sector te vervullen en hierin uit te blinken.

Samen met jou ontwikkelen wij een uitdagend loopbaantraject (LOT), waarbij jouw zakelijke ambities en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij matchen jou met passende functies die onze partners beschikbaar hebben. Bedrijven en organisaties die jou niet alleen een carrièrekans gunnen maar ook de mogelijkheid bieden door te groeien.

Meer weten over De Bouw Kwaliteitsprofessional? Ga naar de www.de-bkp.nl/professionals.

NOG STEEDS ENTHOUSIAST?
Begin jij liever gister dan vandaag? En lijkt het jou fantastisch om aan het rekenen te slaan? Bepaal dan nu jouw eigen LOT en solliciteer! Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Mylenne Hamaker.

Bekijk ook onze andere vacatures voor een impressie van de vele rollen die je bij De BKP kan vervullen of maak direct een kennismakingsafspraak via www.de-bkp.nl/vacatures.

Vragen? Neem contact op met Mylenne Hamaker via 06 34 35 22 24 of mylenne @ de-bkp.nl.

*Deze vacature is uitsluitend op basis van loondienst.

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Salaris: €3.500,00 - €5.000,00 per maand

Werkschema:

 • ma-vr

Opleiding:

 • MBO (Vereist)

Taal:

 • Nederlands (Vereist)

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website