Junior Säljare/mötesbokare - Motala job from Tendium in Motala, Sweden

Monday 14th, March 2022

Motala

Full-Time

Customer Service / Call Center

Tendium is a reputed company based in Motala. We are looking for talented professional from the field of Customer Service / Call Center to join our team as Junior Säljare/mötesbokare - Motala.

Junior säljare/Mötesbokare

Är du hungrig på säljkarriär? Se hit! Nu söker Tendium en driven junior säljare/mötesbokare som kan växa med oss och berika vårt duktiga säljteam.

Följ med oss på resan att förändra, förenkla och förbättra upphandlingsarbete. Som säljare hos oss förser du en eftersatt marknad med nya, smarta verktyg som digitaliserar och moderniserar försäljningen mot offentlig sektor. Sätt fart på din säljkarriär, med Tendium!


Om Tendium

Tendium är en snabbväxande startup som förenklar, effektiviserar och moderniserar arbetet med offentliga upphandlingar genom digitala lösningar och AI-baserad mjukvara. Vår teknologi öppnar för nya möjligheter att demokratisera både offentlig och privat marknad. Vi utgör ett snabbt expanderade team där alla jobbar sida vid sida, från programmerare till säljare.

Fem huvudsakliga kärnvärden definierar vår verksamhet:

Innovation. Vi drivs av strävan framåt - att förenkla, förbättra och förändra arbetet med offentliga affärer. Digitalisering kan aldrig helt kan ersätta mänskligt skapande, men med smarta verktyg kan vi modernisera en komplex och eftersatt marknad. Vi gör offentlig upphandling till något för alla. Följ med oss framåt!

Passion. Proffs på allt? Nej. Gör din grej. Vi på Tendium söker medarbetare som brinner för just sitt område. Vi tror på ett varierat team där alla bidrar med sin spetskompetens. Tillsammans skapar vi ett kreativt och engagerat arbetsklimat.

Empati. Vi lyssnar, och agerar. Det gäller i alla våra relationer, internt och externt. Vi förespråkar ödmjukhet och strävar efter att förstå, hjälpa och erbjuda lösningar.

Utveckling. Vi rekryterar rätt person på rätt plats, men hos oss finns alltid utrymme för utveckling och utbildning. Vi tror på stimulerande arbetsuppgifter med balans mellan trygghet och utmaning. Hos oss får du allt stöd du behöver för att utvecklas i din roll, inom branschen och med oss som företag.

Öppenhet. Tendium är sprungen ur en vilja att minska korruption. Vi vill att offentlig upphandling ska vara enkelt, öppet och ärligt. Samma tanke präglar vår verksamhet, internt och externt. Hos oss är det man ser det man får.


Om tjänsten

Vi utökar nu vårt duktiga säljteam och söker en driven junior säljare/mötesbokare. I tjänsten jobbar du inledningsvis som besöksbokare för att lära dig marknaden. Du kommer främst att arbeta via telefon, men också med social selling, exempelvis via LinkedIn. Vi erbjuder ett toppmodernt CRM-verktyg och väl utarbetade listor att ringa efter för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett smidigt vis. Du har också möjlighet att växa in i rollen som Customer Success Manager, med fokus på att utveckla arbetet med att etablera nya kundkontakter och öka tillväxt.

I din tjänst jobbar du nära och rapporterar direkt till vår försäljningschef i Motala. Vi söker därför dig som finns i just Motala eller enkelt kan ta dig dit. Du coachas av erfarna säljare och får allt stöd du behöver för att växa och utvecklas i din roll.

Tjänsten är på heltid. Vi erbjuder grundlön samt provision. Tillsättning sker enligt överenskommelse.


Vem söker vi?

Vi på Tendium utgör ett team av dedikerade medarbetare. Vi söker därför dig som är hungrig på att lära dig nya saker och växa in i säljrollen. Du är driven och målmedveten, med ett intresse för att göra karriär.

Vi söker ingen särskild erfarenhet, men det är meriterande om du:


  • Har erfarenhet som försäljare inom telemarketing
  • Har erfarenhet med mötesbokning
  • Är van att prata med kunder
  • Har annan relevant erfarenhetAnsökan

Är du den vi behöver? Vi rekryterar löpande, men vi vill gärna lära känna just dig. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Våra intervjuer hålls digitalt och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du någon som skulle passa perfekt som junior säljare/mötesbokare hos oss? Tipsa personen och dela gärna vår annons.

För frågor och funderingar, kontakta

Oliver Streams

[email protected]

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website