Inköpsassistent It job from Media Markt in Sverige, Sweden

Sunday 8th, May 2022

Media Markt

Apply Bookmark

Sverige

Full-Time

Sales and Marketing / Business Development

Media Markt is a reputed company based in Sverige. We are looking for talented professional from the field of Sales and Marketing / Business Development to join our team as Inköpsassistent It.

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med snart 29 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

Nu söker vi en Inköpsassistent inom IT & Entertainment sortimentet
Vår inköpsavdelning fortsätter att utvecklas och vi har den senaste tiden stärkt upp med flera inköpsassistenter.

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt är ambitiösa och kompetenta i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att vara bäst.

Som anställd hos oss representerar du en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir del av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar. Du rapporterar till Senior Category Manager IT & Entertainment och arbetar på vårt huvudkontor i Stockholm, Järfälla.

Arbetsbeskrivning
I rollen som inköpsassistent är du behjälplig med strategier, sortiment, inköp, marknadsföring, försäljning och lager för produktområdet du är inom. Du kommer att vara med och förhandla avtal med partners samt genomföra hela inköpsprocessen tillsammans med en produktchef. Vidare kommer du säkra upp bra logistikflöden, arbeta med uppföljning och driva innovationer och utveckling. I rollen på inköpsavdelningen arbetar du också nära våra varuhus och men kommer framförallt ha ett nära samarbete med produktcheferna inom ditt team.

Vem är du?
Vi söker dig som är en affärsmässig och förtroendeingivande medarbetare som precis börjat din karriär inom inköp. Vi ser dock att du måste kunna och älska retail och alltid sätta kunden och affären i fokus. Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning från inköp, försäljning och marknadsföring. Det är meriterande om du även har tidigare erfarenhet inom dessa områden och goda kontakter inom branschen. Vi ser också att du har hög kunskap inom Excel. Såväl svenska som engelska behärskar du obehindrat och kunskaper i tyska ser vi som meriterande. I tjänsten ingår resor, främst inom Sverige, ca 3-4 dagar per månad.

Är du intresserad?
Tjänsten är på heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning initialt. Start är omgående med respekt för eventuellt uppsägningstid. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-05-31. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.För frågor eller funderingar vänligen kontakta Jimmy Bengtsson, Senior Category Manager IT & Entertainment, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website