Extrajobba Som Content Editor På Freno Air! job from Academic Work in Umeå, Sweden

Friday 6th, May 2022

Academic Work

Apply Bookmark

Umeå

Full-Time

Media / Advertising / Communication / Design

Academic Work is a reputed company based in Halmstad. We are looking for talented professional from the field of Media / Advertising / Communication / Design to join our team as Extrajobba Som Content Editor PÃ¥ Freno Air!.

Har du intresse för design och söker ett flexibelt och meriterande extrajobb? Freno Air söker nu en student som ska jobba med att producera produktmaterial kopplat till verksamheten. Här ges du friheter i din roll där du får vara experten! Ta chansen att samla meriter för framtiden, dryga ut studentkassan och arbeta med roliga uppgifter. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Om tjänsten

Freno Air arbetar med att bygga luftfjädringssystem och chassin till handikappfordon och lätta transportbilar. På kontoret arbetar idag 10 personer och de behöver nu stöttning från en student runt ca 1 dag i veckan med att skapa och sätta ihop material för deras produkter till deras kunder. Dom har sitt kontor i Piteå men för denna tjänst kan man jobba på distans, förutsatt att man har en egen dator att arbeta från.

Du erbjuds
 • Ett flexibelt extrajobb där du själv har möjlighet att styra när du jobbar. När man har fått grepp om arbetsuppgifterna kan man själv välja om man vill jobba kväll, helg och/eller dagtid.
 • En tjänst i ett bolag med korta beslutsvägar och en frihet i hur du lägger upp ditt arbete. I och med att du kommer vara ensam med din kompetens i företaget kommer du få möjligheten att komma med input och förslag kring förbättringar och nya idéer inom ditt ansvarsområde.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Content Editor kommer du att jobba med att skapa produktinformation i PDF format som sedan skickas ut till Freno Airs kunder och med deras produkter. Du kommer att jobba nära platschefen, eftermarknad och konstruktör, och dom kommer att förse dig med information om produkter samt bilder som ska användas. Din uppgift blir att sätta ihop material som är informativt, tydligt och som har en snygg design.

Vi söker dig som
 • Studerar på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av studierna
 • Har intresse för design och har kunskaper i Adobe InDesign, alternativt kunskaper i Adobe Illustrator och Photoshop eller liknande program
 • Kan arbete en halv till en dag i veckan året om
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska, i så väl tal som skrift, och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du:

 • Självgående
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 5-8 timmar/vecka året om
 • Placering: Piteå eller på distans

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Freno här

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website