Extra & Sommarvikariat I Receptionen - Elite Grand Hotel Norrköping job from Elite Hotels of Sweden in Norrköping, Sweden

Monday 14th, March 2022

Elite Hotels of Sweden

Apply Bookmark

Norrköping

Full-Time

Hotel/ Hospitality/ Leisure

Elite Hotels of Sweden is a reputed company based in Norrköping. We are looking for talented professional from the field of Hotel/ Hospitality/ Leisure to join our team as Extra & Sommarvikariat I Receptionen - Elite Grand Hotel Norrköping.

Om tjänsten

Vi söker nu personal till sommaren och även extra kvällar/helger till vår hotellreception, ett perfekt jobb att ha vid sidan av t.ex. studierna, annat arbete osv!

Arbetet i receptionen är varierande och med stort fokus på gästkontakt. Förutom traditionellt receptionsarbete som in- och utcheckning kommer du bland annat arbeta med merförsäljning, en hel del administration så som fakturering, planering, bokning av rum, svara i telefon samt vara våra gäster behjälplig. Receptionen har en viktig roll i att vara spindel i nätet för att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en högklassig gästupplevelse.


Vem är du?

Du ska ha en positiv inställning och vara bra på att hantera kunder både fysiskt på hotellet men också på telefon och mail. Service och bemötande är vår kärnverksamhet så det är viktigt att du har en naturlig serviceförmåga och klarar av att arbeta i högt tempo med bibehållen positiv inställning, effektivitet och kvalitet. Du får gärna ha erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss, behöver du vara nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete. För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet inom receptionen och även med de andra avdelningarna fungera väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, kommunikativ och gillar ordning och reda.


Praktikaliteter:


  • Anställning: Sommarvikariat med stor chans till förlängning. Arbetet innebär främst arbetstid som är förlagd på kvällar och varannan helg, men under sommaren förekommer en hel del arbetspass även dagtid.
  • Start: enligt överenskommelse och gärna så snart som möjligt
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande
  • Lön: Timlön enligt kollektivavtal
  • Mer info: Vill du veta mer eller är intresserad av att söka; maila vår Hotellchef Mathilda Andersson på Mathilda.ande[email protected]. Skriv: ’Sommarvikariat reception" i ämnesraden.

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Grand Hotel, Norrköping

Elite Grand Hotel ligger centralt beläget vid Motala ström på Tyska Torget i Norrköping. Byggnaden har en lång anrik historia och invigdes första gången 1906. Hotellet stoltserar med vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och gastropub med stor uteservering. Varmt välkommen att bo hos oss!

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som

  • Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  • Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  • Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website