Erfaren Säljare It-tjänster job from salesgroup in Sverige, Sweden

Saturday 7th, May 2022

Salesgroup

Apply Bookmark

Sverige

Full-Time

BPO/ KPO

salesgroup is a reputed company based in Sverige. We are looking for talented professional from the field of BPO/ KPO to join our team as Erfaren Säljare It-tjänster.

Publiceringsdatum: 2022-03-14

Om företaget

Centric är ett internationellt bolag med fler än 4300 medarbetare och verksamhet i Belgien, Tyskland, Frankrike, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Rumänien, Sverige och Schweiz. Totalt omsätter man cirka 482 miljoner Euro.

Verksamheten drivs utifrån värderingarna;

Connect - At Centric they connect professionals, partners, and clients.

Engage - Once connected, they can share their talents, knowledge, and ideas.

Succeed- This collaboration produces innovative pragmatic solutions that help their clients and staff achieve their goals.

Centric hjälper sina kunder att optimera sina verksamheter och processer genom ett stort utbud av tjänster, produkter och lösningar. Bland annat erbjuder Centric tjänster inom processoptimering, IT-Outsourcing, BPO, bemanning och IT-säkerhet.

Mer om Centric och Centric´s IT-erbjudande hittar du på;

https://www.centric.eu/en/solutions/it-outsourcing-and-management/

Till kontoret i Sundbyberg söker man nu en erfaren säljare som vill vara med och utveckla den svenska verksamheten inom tjänsteområdet managerade IT-tjänster.


Om rollen

Du kommer i ditt arbete att ansvara för att driva och växa direktförsäljningen av managerade IT-tjänster till primärt nya kunder, men också med att utveckla befintliga konton. Centric erbjuder tjänster som Hybrid Workspaces, Cloud Services, support, IT-säkerhet m.m. Centric har datacenter I Stockholm och Oslo.

Du driver affärsprocesserna från initial kontakt till avtal och vidare kundutveckling, självklart har du stöd av specialister och pre-sales från Centrics internationella team. Du samverkar också med andra kollegor inom andra affärsområden i Sverige.

Du blir den första dedikerade säljaren inom området i Sverige och har därför stor möjlighet att påverka både roll och Centrics utveckling inom området. Till din hjälp har du ett stort internationellt team.


Vi söker

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att sälja managerade IT-tjänster på den svenska marknaden. Du har en god grundläggande teknisk förståelse men är också van vid att driva kundteam bestående av olika resurser. Du har god förmåga att identifiera behov och driva strategisk kundbearbetning. Du har förmågan att sälja både färdigpaketerade och kundanpassade lösningar.

Rollen kräver mycket god svenska och engelska i både tal och skrift. Du kommer att arbeta nära kollegor i Europa där tjänsteaffären är Centrics huvudverksamhet och har därmed stöd från en stor organisation samtidigt som du har stor möjlighet att påverka.


Erbjudande

På Centric är människorna hjärtat i bolaget och det är människor som skapat Centrics framgång. Därför investerar Centric i personlig och professionell utveckling för sina medarbetare och är måna om att skapa en arbetsmiljö som låter människor blomstra och utvecklas.

I den här tjänsten blir du en mycket viktig nyckelspelare för Centrics IT-tjänsteaffär i Sverige och du arbetar med dedikerade kollegor i en entreprenöriell miljlö.

För rollen erbjuds fast lön + bonus samt marknadsmässiga förmåner (Centric har kollektivavtal).

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Centric med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

ANSÖK

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website