Copywriter/content Writer Till Marginalen Bank! job from Marginalen Bank in 100 41 Stockholm, Sweden

Tuesday 26th, April 2022

Marginalen Bank

Apply Bookmark

100 41 Stockholm

Full-Time

Media / Advertising / Communication / Design

Marginalen Bank is a reputed company based in 100 41 Stockholm. We are looking for talented professional from the field of Media / Advertising / Communication / Design to join our team as Copywriter/content Writer Till Marginalen Bank!.

Är du en person full av driv, idéer och handlingskraft men kanske inte såg framför dig att du skulle jobba inom bank? Din erfarenhet inom bank är oviktig så länge du är en person som utmanar oss. Vi söker dig som drivs av att skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll. Kan du hjälpa oss att ta vår kommunikation till nästa nivå?

Som Copywriter/Content writer brinner du för att jobba väldigt brett med text, från idé till verklighet. Du anpassar efter tillfälle och gillar att skapa både säljande och informativ copy men du är också en jäkel på korr och kanske även sök. Du kommer jobba i ett kreativt gäng där hög kvalitét är viktigt så därför tror vi att du är väldigt noggrann i ditt arbete. Hur låter Marginalen Bank i text? Det är något du inom tid kommer vara bäst lämpad att svara på.

Marginalen Bank arbetar kontinuerligt för att ligga i framkant genom att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga erbjudanden och produkter. Därför har vi ett helt innovationsteam som ständigt arbetar med att ta fram kreativa idéer och smidiga lösningar utifrån kundernas behov.

Ett urval av dina kommande arbetsuppgifter…

  • Tillsammans med innovationsteamet utveckla vår tonalitet och skapa material i linje med den
  • Skapa och förbereda relevant copy till bl.a. sociala medier, webb, app, nyhetsbrev och pressmeddelanden
  • Textproduktion i form av säljande copy och informativa texter samt korrläsning
  • Skapa innehåll som stärker vårt varumärke, engagerar läsaren, och skapar ett långsiktigt värde.

Vem du är…

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från en tidigare roll som copywriter eller content writer från byrå, inhouseavdelning eller liknande. Du har även utbildning från högskola/universitet eller relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot copywriting/kreativt skrivande och textproduktion. Som person är du noggrann, självgående med ett nyfiket mindset. Meriterande med erfarenhet från SEO/SEM-arbete. Du har förståelse för andra delar av marknadsföring- och varumärkesarbete. Du använder skickligt både svenska och engelska.

Vi värdesätter din effektivitet, målmedvetenhet och förmåga att åstadkomma resultat. På Marginalen Bank arbetar vi enligt ett agilt arbetssätt och därför är det viktigt att du är en förändringsbenägen person som trivs med ett högt tempo.

Vad Marginalen Bank erbjuder dig…

Vårt huvudkontor, mitt i centrala Stockholm, huserar i byggnaden Grönlandet - ett arkitektoniskt mästerverk signerat Sigurd Lewerentz från 1932. Vi har en egen restaurang med egen kock som lagar ekologisk mat vilket är en extra lyx i vår vardag! Här får du arbeta med medarbetare som känner stolthet, arbetsglädje och delaktighet. Vi erbjuder också utveckling och flexibilitet för alla våra engagerade medarbetare. Volontärdag, tjänstepension, friskvårdsbidrag och hälsoförsäkring är bara några av våra förmåner.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryterande ledare Emma Glennow på mail [email protected] . Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-21. Ansök med CV, personligt brev samt portfolio.

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website