Coordinator Sports Marketing job from Stadium in Norrköping, Sweden

Sunday 8th, May 2022

Norrköping

Full-Time

Sales and Marketing / Business Development

Stadium is a reputed company based in Halmstad. We are looking for talented professional from the field of Sales and Marketing / Business Development to join our team as Coordinator Sports Marketing.

OM DU HAR VILJAN, HAR VI RESTEN

Är du vår nästa stjärnspelare?
Ser du dig själv som driven med en hög förmåga att driva projekt? Vill du bidra till att aktivera världen? Toppen, då kanske du är vår nästa stjärnspelare!

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. För att vi ska kunna bidra och göra vår mission möjlig är det viktigt att alla våra medarbetare har roligt på jobbet och har samma dröm som oss: att aktivera världen. Vilka är dina drivkrafter? Läs mer om våra drivkrafter på vår karriärsida

Vad innebär det att vara Coordinator på Sports Marketing?
I rollen som Coordinator jobbar du dagligen med allt från planering till genomförande av de projekt som Sports Marketing avdelningen driver. Du har en kontinuerlig kontakt med externa partners och nära samarbete med andra avdelningar på Stadium.

Vårt uppdrag är att inspirera människor till ett aktivt liv!

Du bli en del av vårt Sports Markering team som sitter i Norrköping. Välkommen till vårt lag!


Vem är du?
Vi tror att du delar vårt sätt att tänka och våra övertygelser när det kommer till att se möjligheter i alla utmaningar. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att driva och planera större projekt och du får gärna ha någon utbildning inom projektledning, coordinering eller marknadsföring.

Som person är du drivande, självgående och innovativ. Det är av stor vikt att du har en hög samarbetsförmåga och en mycket god kommunikationsförmåga. Rollen kräver körkort då du förväntas ta dig till de olika eventen.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är det lilla familjeföretaget som har växt och blivit en av de största sports retail-företagen i norra Europa och vi har gjort det utan att tappa familjekänslan. Vi är fortfarande en stor familj som skapar resultat som ett lag med passion, energi, innovation, laganda och enkelhet. Vi erbjuder en plats i vårt lag vilken kommer ge dig möjligheten till att växa och bli en del av vår mission: att aktivera världen!

Läs mer om vårt lag och vårt erbjudande på vår karriärsida karriar.stadium.se, på Instagram workatstadium eller vår LinkedIn. Klicka på länken här för att på 15 min få en inblick i hur det är att jobba på Stadium: https://open.spotify.com/episode/32JVkwMQDd0JqlNopwJKhH?si=7bd87e607bc845cc.

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde i enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan
Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest och ett kapacitetstest. Det tar ca 30 minuter att besvara testen.

Eftersom vi alltid vill vara på tårna och göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte med din ansökan utan sök redan idag!

Välkommen med din ansökan. Come Join the Movement!


Vi har riktigt bra förmåner
  • En arbetsplats där alla är välkomna

  • Utbildning och utveckling

  • Gemenskap och glädje

  • Rättvis och marknadsmässig lön

  • Träningsbidrag

  • Personalrabatt

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website