Accountmanager Bouw job from Mirari Nederland B.V. in Amsterdam, Netherlands

Monday 14th, March 2022

Mirari Nederland B.V.

Apply Bookmark

Amsterdam

Full-Time

Building & Construction

Mirari Nederland B.V. is a reputed company based in Amsterdam. We are looking for talented professional from the field of Building & Construction to join our team as Accountmanager Bouw.

Dit zijn wij

Wil je ook werken bij een fantastisch familiebedrijf, waar de mens centraal staat en je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen? Wij hechten veel waarde aan onderling respect en een goede sfeer op de werkvloer. Met meer dan 60 werknemers is en blijft Mirari, al 30 jaar, een prachtig familiebedrijf. Wij streven ernaar dat de verhouding tussen werk en privé in balans is. Wij zijn een organisatie waarbij onze medewerkers en onze klanten altijd een verbindende factor zijn. Onze mensen maken de organisatie en daarmee zijn wij het belangrijkste ingrediënt voor een succesvolle aanpak.

Weet jij als geen ander hoe je een bouwbedrijf of een timmerman een passend advies kunt geven op basis van jouw technische kennis? Ben je een echte netwerker en blink je uit op het gebied van relatiebeheer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Accountmanager Mobiliteit bij Mirari

Overtuig je onze (potentiële) klanten met jouw productkennis en persoonlijkheid. Hierbij verlies je de commerciële kansen niet uit het oog! Door jouw enthousiasme weet jij goed hoe je moet inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Hoe je dat doet? Door middel van een dieptegesprek op technisch vlak of door het geven van een productdemonstratie.

Je wint het vertrouwen van onze klanten door goed te luisteren de juiste vragen te stellen en je bouwt een langdurige relatie op door het geven van een eerlijk advies. Dat lukt ook omdat jij als geen ander je vak verstaat. Van een bouwbedrijf, tot timmerman, je denkt mee met onze klanten en je kunt snel schakelen tussen verschillende contactpersonen.

Wat jij ons kunt bieden

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in de B2B-markt
 • Kennis van de mobiliteit is een pré.
 • Je bent een eerlijke, betrouwbare en open gesprekspartner voor onze relaties.
 • Je luistert en je vraagt door om zo de werkelijke behoefte van de klant te achterhalen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je woont in de omgeving Noord-Holland, want vanuit hier is jouw klantportfolio goed te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden

Mirari bied je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een informele werkomgeving waar genoeg ruimte is voor creativiteit, verantwoordelijkheid en waar het nemen van initiatief niet alleen wordt gewaardeerd, maar zelfs een vereiste is. Je komt te werken bij een ambitieuze groeiende onderneming waar je echt het verschil kunt maken.

Verder bieden we je:

 • Een uitdagende en afwisselende baan voor 40 uur in de week met een salarisindicatie variërend tussen de € 2.299,- en € 3.146,- bruto per maand met een goede provisieregeling, passend bij de functie en ervaring.
 • 30 vakantiedagen
 • Aanvullende personeelsverzekeringen
 • Een lease auto, laptop en mobiele telefoon
 • Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband

Vragen over deze vacature?

Ben je enthousiast? Mail ons dan je motivatie en cv of je persoonlijke video. Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Remboud van Iddekinge, Sales Manager Bouw, via 06 13472509.

Soort dienstverband: Fulltime

Soort dienstverband: Voltijds

Werkschema:

 • ma-vr

Skills required

How To Apply

Please submit your application as instructed in the job advert or Apply from Company Website